Privacy


 

Privacy

Deze verklaring is van toepassing op deze site Costavilla. Lees voor het verlaten van deze site de privacyverklaring die van toepassing is op de site die u momenteel bezoekt. Als u niet instemt met deze verklaring, wordt u vriendelijk verzocht deze site niet verder te gebruiken.Door deze Site te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u instemt met de voorwaarden van deze privacyverklaring.

Verzameling van algemene gegevens

Costavilla respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens dan ook worden beschermd. Costavilla stelt uw persoonlijke ingevoerde gegevens alleen beschikbaar doormiddel van een door u verzonden reserveringsaanvraag aan de betreffende huiseigenaar die op de website Costavilla zijn eigendom presenteert. Persoonlijke gegevens van huurders of eigenaren worden niet op commerciële basis aan derden verstrekt door Costavilla.
 

Persoonlijke gegevens

Indien u uw gegevens opgeeft omdat u een of meerdere nieuwsbrieven wenst te ontvangen, zal uw e-mailadres alleen worden gebruikt om u een nieuwsbrief te kunnen zenden. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Costavilla. Wanneer u de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kunt u op elk gewenst moment de toezending ervan stoppen en zal uw e-mailadres verwijderd worden uit ons bestand. 
 

Beveiliging

Deze website neemt uitgebreide voorzorgsmaatregelen om de gebruikersinformatie te beschermen. Indien gebruikers en/of leden privacy gevoelige informatie toevoegen via de website, wordt deze informatie zowel on- als offline beschermd. Mocht u informatie aantreffen op deze site waarvan u vermoedt dat het niet juist , onvolledig of niet gepast is, dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons te melden. U kunt dit per email aan ons doorgeven
 

Juistheid van verzamelde gegevens

Costavilla  kan op eigen initiatief of op uw verzoek persoonlijke gegevens die in verband met de werking van deze site in het bezit van Costavilla zijn, aanvullen, corrigeren of verwijderen omdat deze gegevens onvolledige, onjuist of verouderd zijn.
 

Wijzigingen van de Site

Costavilla.nl kan te allen tijde en met of zonder kennisgeving deze privacyverklaring wijzigen, de toegang tot de site wijzigen of opheffen of de inhoud van de site veranderen.

Meer huizen en villa's in Spanje kijk op Vakantie huis huren

©2018 costavilla.nl - huur en verhuur huizen aan de Costa Brava