Tarieven en kosten


Adverteer gratis met uw vakantiehuis in Spanje

Heeft u een vakantiehuis, appartement, chalet, bed and breakfast of hotel in Spanje?
Dan is adverteren op Costavilla.nl iets voor u!.
Door één of meer advertenties te plaatsen op Costavilla.nl  bereikt u tienduizenden potentiële vakantiegangers die alleen geïnteresseerd zijn in het zoeken naar een vakantie verblijf in Spanje en haar eilanden. Met als thema’s villas met zwembad, goedkope vakantiehuizen, lange termijnverhuur, dier vriendelijk, zeilvakanties, landelijk gelegen, romantische vakantie, kind vriendelijk, weekendtrips.
 
Om te kunnen adverteren op Costavilla.nl, dient u eerst een account aan te maken. Het aanmaken van een account is gratis en heel eenvoudig. U krijgt dan een wachtwoord toegestuurd per email waarmee u direct kunt beginnen met het opmaken van uw advertentie.
 
Na het plaatsen van uw advertentie staat deze nog niet direct online. Costavilla.nl controleert altijd nieuw geplaatste advertenties op juistheid. Na deze controle (binnen 24uur) zal uw advertentie online komen te staan op costavilla.nl.

Advertentie verlengen

Één maand voordat uw advertentie verloopt ontvangt u van ons een mail om uw advertentie met een jaar te verlengen.  Wilt u uw advertentie na 12 maanden niet verlengen,  dan wordt deze automatisch offline gezet. Uw advertentie word in de 13e maand automatisch verwijderd .
 

Hoe ontvang ik reserveringen

Al uw reserveringen kunt u eenvoudig bekijken in uw Costavilla - account, een kopie sturen wij per email naar uw persoonlijke e-mailadres.
 

Meer huizen plaatsen

Op deze website hebben wij een aantal professionele verhuurders die de verhuur voor derden regelen. Bent u ook professioneel verhuurder en u wilt meer accommodaties plaatsen? Afhankelijk van het aantal huizen hanteren wij hier voor zeer gunstige tarieven. Voor meer informatie neem contact op met onze helpdesk.

Meer huizen en villa's in Spanje kijk op Vakantie huis huren

©2018 costavilla.nl - huur en verhuur huizen aan de Costa Brava